Wimperextensions FAQ

Wat is het verschil tussen Mink en Silk?

De mink en silk wimperextensions zijn handgemaakt van PBT vezels, PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimperextensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt. Het verschil tussen mink, silk en real mink is de manier waarop de wimpers worden geproduceerd wat zich uit in de volgende kenmerken:

Mink: Natuurlijk matzwarte kleur, zijdezacht en flexibel, de krul van de Mink wimpers zijn sterker dan de Silk en zijn niet van echte haartjes te onderscheiden.

Silk: Intens glanzends zwart, zijdezacht en flexibel

Real mink: Echt mink zijn afkomstig van nertsen. 100% natuurlijk

*Het is bij ons niet mogelijk om Real mink te nemen i.v.m. diervriendelijkheid en mogelijke allergische reacties van klanten, daarnaast verliezen de haartjes na een tijdje de krul.

Hoe worden de wimperextensions aangebracht?

De wimperextensions worden met de één op één techniek op uw natuurlijke wimpers aangebracht. Dat wil zeggen dat al uw wimpers hun eigen wimperextension krijgen. Deze worden met een speciale lijm bevestigd aan uw eigen wimper.

Hoe lang duurt een behandeling?

Het aanbrengen van een nieuwe set wimpers duurt 1 tot 1,5 uur. en bijvullen neemt maximaal 1 uur in beslag.

Hoe lang blijven de wimperextentions?

Ongeveer 6-8 weken als je ze met zorg en respect behandelt.  Vergeet niet dat dit een semi-permanente schoonheids procedure is. De groeicyclus van een echte wimper is ongeveer 25-28 dagen. Wimper extensions zullen geen drie maanden blijven, dit is valse reclame door salons. (verzorings producten verkrijgbaar in de salon)

Waarom mijn wimpers binnen 2 á 3 weken bijvullen?

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: als de natuurlijke wimpers eraf vallen valt de extensions ook mee. Om volle rij wimpers te behouden, laat u het om de zoveel weken bijvullen.

Zijn wimperextensions ook geschikt voor gevoelige ogen?

De wimpers worden aangebracht met een speciale lijm, die geen chemische middelen bevat. Zelfs met gevoelige ogen zul u hier dus geen last in ondervinden.

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Wimper extensions zijn absoluut niet schadelijk. De wimper heeft een cyclus en ze worden voortdurend vervangen zoals het haar op uw hoofd. Het is normaal dat uw wimpers uit vallen op een natuurlijke snelheid en extentions versnellen deze cyclus niet.

Ik heb nieuwe extentions laten aanbrengen enkele dagen geleden maar ze vallen uit – waarom?

Zoals hierboven uitgelegd hebben wimpers een groei cyclus maar het is onmogelijk om te zien wanneer deze zullen uitvallen Elke dag kunnen er 2-5 natuurlijke wimpers uitvallen, maar meestal merken we hier niets van.

Kan ik mascara of eyeliner gebruiken?

De meeste mensen zullen mascara niet nodig vinden omdat de wimperextensions u al een volle look geven. Gebruiken van mascara kan geen kwaad, maar gebruik wel alleen mascara op waterbasis hetzelfde geld voor de eyeliner. Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van uw wimpers, dus niet bij de wimper aanzet. De lijm kan hierdoor beschadigd worden.

Kan ik wimperextensions krullen?

Het is niet nodig je extensions te krullen zoals de uitbreiding wimpers houden hun mooie gebogen vorm. Gebruik geen klem wimperkruller, omdat dit de duur zal verminderen van uw wimperextensions en ze misschien beschadigen.

Ik heb mijn wimper extentions ergens anders laten aanbrengen maar ze zijn een ramp. Kun je me helpen?

Helaas worden wimperextentions nog vaak aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding hebben gevolgt. Ik kan altijd de extentions verwijderen en een nieuwe perfect uitziende wimpers aanbrengen afhankelijk van wat u wilt.

Wat moet ik doen voor mijn wimper extensions afspraak?

Wanneer u extreme licht gekleurde natuurlijke wimpers hebt is het aanbevolen deze te laten werven voor uw wimperextension afspraak. Gelieve op de afspraak te komen zonder  mascara, make-up of crèmes rond de ogen, en gelieve uw wimpers ook niet te krullen.

end faq